Over Nighel

Mijn naam is Nighel Brinkman, 28 jaar en gediplomeerd PGA Holland professional. Ervaring heb ik opgedaan bij diverse golfbanen, namelijk Spaarnwoude, The International en Golfbaan Westwoud.

Hoe het begon

Tijdens mijn studie aan het CIOS ben ik verslaafd geraakt aan het golfspel en besloot ik van mijn passie mijn werk te maken. Vervolgens heb ik mijn PGA-opleiding succesvol afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik kennis gemaakt met Ian Woosnam en hem mogen caddiën op de senior tour op The International in 2014 op het Dutch Senior Open. Zeer waardevol en als kers op de taart wonnen we het toernooi!

Carrière

Mijn carrière ben ik gestart met twee periodes van lesgeven bij Spaarnwoude en The International, waarna ik zes jaar les heb gegeven bij Golfbaan Westwoud. Na deze leervolle en gezellige periode/jaren heb ik besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Golfbaan Spierdijk vanaf september 2020!

Bij gelegenheid loop ik mee als caddie van Mike Toorop, een zeer getalenteerde golfspeler.

Wat kun je van mij verwachten?

Een flinke dosis enthousiasme, aandacht en betrokkenheid en veel plezier tijdens de lessen. We trainen aan je golftalent en halen alles eruit wat erin zit.

Kortom, ik heb een professionele benadering en coach je graag in jouw golfcarrière. Tot snel!